Verduurzamingsmaatregelen

Tijdens het gratis oriënterend adviesgesprek nemen we globaal een aantal duurzame opties met u door. Over de top 5 van verduurzamingsmaatregelen vindt u hieronder alvast wat informatie. De volgorde en toepasbaarheid zijn sterk afhankelijk van uw eigen situatie.

Wilt u verder geholpen worden, dan informeren we u graag wat de mogelijkheden zijn. We kunnen dat tijdens het gratis oriënterend adviesgesprek met u bespreken.

Verduurzaming is belangrijk! Het kan bovendien zorgen voor honderden tot duizenden euro's besparing op de energierekening.

Onafhankelijke partner

Stichting Energieke Regio

Energieke Regio is een stichting zonder winstoogmerk en helpt bedrijven, maatschappelijke organisaties en woningbouwcorporaties met het verduurzamen van hun gebouwen. Wij betrekken daarbij de maatschappelijke, financiële en comfortaspecten. Energieke Regio bedient gemeenten, bedrijven en andere organisaties door geheel Nederland en is onafhankelijk van leveranciers, installateurs, aannemers en andere uitvoerende partijen. Wij denken volledig vanuit uw belang. Dat is de kracht van onafhankelijk advies! Uiteindelijk neemt u uiteraard zelf de beslissingen. Het Zakelijk Energieloket wordt uitgevoerd in samenwerking met Energieke Regio-partners Enerless en IMC.